Choose a searcher

.

Списък на продуктите с марка Cantine Spadafora

111,00 лв.

1915. гроздето се оставя да узрее, почти докато изсъхне върху растението, в продължение на няколко седмици, беритбата се извършва ръчно, като се подбират само най-добрите чепки, след обрязването се преминава към меко пресоване и дълъг контакт с ципите.

36,00 лв.

Arsura. меко пресоване, кратка мацерация в контакт с ципите, за да се извлече особения лилаво-розов цвят с рубинени отблясъци; Ферментация: изключително в стомана с постоянен температурен контрол.

36,00 лв.

DolceMare. меко пресоване на гроздето с последваща бяла винификация; Ферментация: изключително в стомана с постоянен температурен контрол.

43,00 лв.

Lunapiena. става през нощта, меко пресоване на гроздето и последваща бяла винификация; Ферментация: в стомана със строг температурен контрол.

45,00 лв.

Nerello. Меко пресоване и дълга мацерация.

38,00 лв.

Neropaco. натрошаване и премахване на дръжките на прясно набрано грозде; първа продължителна мацерация в контакт с ципите, последващо меко пресоване на кюспето и запарка или "преглед" на цветната мъст, получена заедно с пресните кюспе от нашето най-добро вино, 1915 г., за да придобият, макар и частично, първичните органолептични характеристики.

33,00 лв.

Peperosso Etichetta Nera. отстраняване на стволове и меко пресоване, последваща, но основна студена мацерация, за да се извлекат сортовите аромати, характерния цвят и по-меките и плодови полифенолни компоненти.

43,00 лв.

Rosaspina. меко пресоване и кратка мацерация в контакт с ципите, за да се извлече само нежния и специфичен прахообразно розов цвят; Ферментация: в стомана при контролирани температури.

33,00 лв.

Solenero. отстраняване и меко пресоване на гроздето, последваща, но основна криомацерация или при много ниски температури, за да може да се извличат и отделят танините, за да се подобрят ароматите на сорта и по-меките полифенолни компоненти; Ферментация: изключително в стомана с постоянен температурен контрол.

59,00 лв.

Telesio. Меко пресоване и дълъг контакт с кожите.

0