Choose a searcher

.

Списък на продуктите с марка Menhir Salento

22,00 лв.

N°Zero. Ферментация с мацерация при 22-24 ° C за 10 дни.

25,00 лв.

Pass-O. Предварителна ферментационна мацерация при 10 ° С в продължение на 6 часа, ферментация при контролирана температура при 13 ° С в продължение на 25 дни в стоманени резервоари.

30,00 лв.

Pietra Organic Negroamaro. Ферментация с мацерация при 22-24 ° C за 10 дни.

30,00 лв.

Pietra Organic Primitivo. Ферментация с мацерация при 22-24 ° C за 10 дни.

27,00 лв.

Pietra Rosato. Предварителна ферментационна мацерация при 10 ° C за около 2 часа, Ферментация при контролирана температура 14 ° С в продължение на 20 дни.

24,00 лв.

Pietra Verdeca. Ферментация при контролирана температура, при 15 ° С за 15 дни в стоманени резервоари.

31,00 лв.

Proposco DOC Искряща Суха. температурата на ферментация се поддържа между 18-22°C за получаване на максимално ниво на качество на ароматите. Като последна стъпка, просекото се изпраща към процеса на разпенване, извършван внимателно, директно в избата Reguta.

22,00 лв.

Quota 29. Ферментация с мацерация при 22-24 ° C за 10 дни.

24,00 лв.

Sale. Предварителна ферментационна мацерация при 10 ° С в продължение на 6 часа, ферментация при контролирана температура при 14 ° С в продължение на 20 дни в Стоманени резервоари.

0