Количка
Няма повече артикули в количката ви
АМАРОНЕ ДЕЛЛА ВАЛПОЛИЧЕЛЛА КЛАСИКО (контролиран географски произход). Изчистеното грозде е с 12 дни студена мацерация и ферментира за 12 дни при температура 12-23 С с ръчно щанцоване от капачката 3 пъти на ден. Следва мацерация и ферментация на обвивката на гродето до 30 дни . Пълна малолактична ферментация.
ВАЛПОЛИЧЕЛЛА РИПАСО КЛАСИКО (контролиран произход). Нежно пневматично натискане. Температура на ферментация между 25 и 28°С. Мацерация за 10 дни с удари 3 пъти на ден. Съхранение в вани от неръждаема стомана до февруари . Само тогава “Ripasso” или втора ферментация Амароне се отлага за 15 дни при температура от 15 °C с ежедневни спадове. Пълна малолактична ферментация.