Choose a searcher

.

Списък на продуктите с марка Cantine Signae

48,00 лв.

БЕНОЦО. Ферментацията се извършва при контролирана температура (20-22°C), предшествана от предварителна студена мацерация чрез най-добрите технологии от третото хилядолетие, спазващи традициите.

34,00 лв.

ЛА РАНДА. Гроздето има кратка студена мацерация, последвана от алкохолна ферментация при контролирана температура в барик.

30,00 лв.

ПЕПЕРОЗА. След внимателна ръчна селекция гроздето започва процес на студена мацерация, последван от меко пресоване; след това се ферментира при контролирана температура, за да се запазят ароматите и цвета.

38,00 лв.

РОСОБАСТАРДО. Ферментацията се извършва при контролирана температура, предшествана от предварителна студена мацерация чрез най-добрите технологии от третото хилядолетие, спазващи традицията.

0