Choose a searcher

.

Списък на продуктите с марка Adriano Vini

29,00 лв.

Ardì. Натискаме прясно набраното грозде по мек начин, като избираме свободната мъст. Ферментацията протича в стомана в редукция за един месец при 15-16°C. Батонаж върху фини утайки. След филтриране, между май и юни бутилираме, за да продължим.

73,00 лв.

Barbaresco DOCG Basarin. Натрошаваме и премахваме дръжките на прясно набраното грозде. Ферментацията е спонтанна в резервоари от неръждаема стомана при 27 ° -28 ° C. Мацерацията a cappello sommerso продължава около 20 дни. Малолактичната ферментация е спонтанна в стоманата. Естествена студена стабилизация.

66,00 лв.

Barbaresco DOCG Sanadaive. Натрошаваме и премахваме дръжките на прясно набраното грозде. Ферментацията е спонтанна в резервоари от неръждаема стомана при 27 ° -28 ° C. Мацерацията под потопена капачка продължава около 20 дни. Малолактичната ферментация е спонтанна в стомана. Естествена  студена стабилизация.

37,00 лв.

Barbera D’alba DOC Superiore.Натрошаваме и премахваме дръжките на прясно набраното грозде. Ферментацията е спонтанна в резервоари от неръждаема стомана при 24°-25°C. След около десет дни извършваме стелажването. Малолактичната ферментация е спонтанна в стомана. Студена стабилизация. 

34,00 лв.

Langhe DOC Freisa Lice. Натрошаваме и премахваме дръжките на прясно набраното грозде. Ферментацията е спонтанна в резервоари от неръждаема стомана при 25°-26°C. След около 8 дни извършваме стелажването. Малолактичната ферментация е спонтанна в стомана. Студена стабилизация на винен камък.

0