.
Списък на продуктите с марка Corte Aura
Franciacorta Brut. меко пресоване на гроздето, ферментация в стоманени резервоари при контролирана температура (16°C). Базовите вина се винифицират отделно според лозето на произход и след това експертно се смесват за да се създаде кювето.
Franciacorta Demi Sec. меко пресоване на гроздето, ферментация в стоманени резервоари при контролирана температура (16°C). Базовите вина се винифицират отделно според лозето на произход и след това експертно се смесват, за да се създаде кювето.
Franciacorta Pas Dose DOGC. меко пресоване на гроздето, ферментация в стоманени резервоари при контролирана температура (16°C).
Franciacorta Saten. Меко пресоване на гроздето, ферментация в стоманени резервоари при контролирана температура (16°C). При втората ферментация базовото вино, предназначено за satèn се характеризира с по-ниско добавяне на захар в ликьора de tirage в сравнение с brut (18g/l срещу 24g/l за brut); това определя по-ниско развитие на газ, с по-голяма деликатност на вкуса и финеса на пяната.