Choose a searcher

.

Списък на продуктите с марка Cantina Negrar

19,00 лв.

Bardolino Chiaretto DOC Classico. 65% Корвина 30% Рондинела 5% Молинара.

19,00 лв.

Bardolino DOC Classico. Винификация: меко пресоване с елиминиране на дръжките.

29,00 лв.

Lugana DOC. Натискане с отстраняване на гроздето и меко пресоване.

46,00 лв.

Recioto Della Valpolicella DOCG Classico. Изсъхване сушилня за 120 дни. Натискане в средата на януари с обезцветяване на гроздето.

28,00 лв.

Soave Classico. гроздето е пресовано нежно с белодробни преси, в началото на октомври. Задължителното, незабавно охладено, то е статично декантирано e поставени в контейнери от неръждаема стомана за ферментацията, която протича в един температура 18°С.

17,00 лв.

ГАРГАНЕГА БЯЛО (типично географско указание). Натрошаване и премахване на дръжките на гроздето и меко мембранно пресоване. Ферментация без кори при контролирана температура 14-16 °C. 

17,00 лв.

ГОРВИНА ЧЕРВЕНО ВЕРОНСКО (типично географско указание). Раздробяване и премахване на дръжките на гроздето и ферментация. 

22,00 лв.

ЧЕРВЕНО Ниско хидратирано грозде . Строгият процес на смесване:  Corvina, (Корвина)  Corvinone ( Корвиноне ) и Rodinella ( Рондинелла ). Дълъг процес на сушене (60 дни): нови вещества и аромати.

0