.
Списък на продуктите с марка Cantine Roccafiore
Fiordaliso Bianco. гроздето се пресова внимателно и получената мъст се утаява по естествен начин, спонтанната ферментация се извършва при контролирана температура в стоманени вани, отлежава 6 месеца в стомана в контакт с фината утайка, не извършва малолактична ферментация.
Fiorfiore. гроздето се пресова внимателно и получената мъст се утаява по естествен начин, спонтанната ферментация протича при контролирана температура в стоманени вани и се затваря в съдовете, в които ще се извършва последващото отлежаване. Отлежаване: 12 месеца в амфори и големи славонски дъбови бъчви за контакт с фината утайка, не извършва малолактична ферментация.
Melograno. гроздето без дръжки не се пресова и се подлага на полу-въглеродна мацерация с цели плодове в продължение на 6/7 дни, спонтанната ферментация протича при контролирана температура в стоманени вани, последвана от реене и малолактична ферментация.
Prova d'Autore. гроздето от различните сортове се бере и трансформира в отделни времена, леко се пресова и получената мъст остава да се мацерира средно 22/24 дни върху ципите, спонтанната ферментация протича при контролирана температура в стоманени съдове, последвана от изпаряване и малолактична ферментация.