.

Арабиата сос. Сосът Арабиата има няколко прости съставки. Известен в цял свят, той се приготвя с домати и лют червен пипер, идеален е като подправка за всякакъв вид паста.
Супер лют сос с пеперончино. Пикантен сос, съчетан със сладкия вкус на люти чушки. Идеален за първи ястия и предястия.
Баня Кауда. Този изискан продукт (буквално лют сос) е традиционна пиемонтска подправка, която датира от средновековието, когато селяните дават началото на рустик ястие със силен вкус, което да контрастира с ежедневната храна. Скъпоценният чесън, осолена аншоа и зехтин създават приятно ястие за зимния сезон.
Чесън, зехтин и пеперончино. Спагетите с "чесън, зехтин и пеперончино" са една от най-простите рецепти в италианската кухня. Всъщност "чесън, зехтин и пеперончино" е един от типичните сосове за Италия.
Сосът от морски дарове, обвит в доматена каша и във вкуса на морето, се превръща в идеална подправка за паста и ризото.
Сос с наденица и гъби манатарки. За приготвянето на този вкусен и наситен сос се използват само най-висококачествените съставки.
Средиземноморски сос с каперси. Вкусните каперси и доматената каша придават интензивен и ясен вкус на пастата.
Сос с праз. Вкусен сос с особен вкус благодарение на праза. Идеален за паста и ризото.
Брускета Golosa с червен пипер. Изискан специалитет, създаден със съставки от най-високо качество и идващи от Пиемонт. Чушките и чесънът се съчетават прекрасно с лют червен пипер.
Сос от генуезки босилек, средиземноморски сос от региона Лигурия, приготвен с генуезки босилек с DOP. Идеален за първи ястия.
Сос от маслини Таджаска. Този сос е апетитен и вкусен благодарение на нашите подбрани и качествени маслини Таджаска.