.
Списък на продуктите с марка La Biòca
АКУЛЕЙ БАРОЛО (произход с типично географско указание и контрол). Обезцветяване и студена мацерация за няколко дни. Винификация в термоконтролиран стоманен резервоар за 7-10 дни с редовно изпомпване. Мацерация след ферментация за 20 дни.
МОСКИАЧО МОСКАТО Д'АСТИ (произход с типично географско указание и контрол). Използват се само гроздовите зърна за студена мацерация след пресоване. Ферментация в автоклав за 12 дни при много ниски температури за запазване на деликатния аромат на сорта.
РИЧАНТЕ РОЗЕ БРУТ. Смачкване и пресоване без мацерация. Ферментация в стоманени резервоари с контролирана температура за около 20 дни. След преливане виното прави кратко рафиниране на фина утайка за един месец и през декември започва втората ферментация в автоклав (метод Charmat).
РИЧАЯ ДОЛЧЕТО Д'АЛБА СУПЕРИОРЕ (контролиран произход). Пресоване и незабавно начало на ферментацията в термокондиционирани стоманени резервоари. Ферментация за около 7 дни с ръчно щанцоване и редовно изпомпване чрез гравитация. Мацерация след ферментация за 20 дни.