Choose a searcher

.

Списък на продуктите с марка La Source

37,00 лв.

Chardonnay 2016. Цялото грозде се държи в пресата в продължение на 5 часа при температура 15 °C, след което се пристъпва към меко пресоване, последвано от студено статично декантиране. Алкохолната ферментация се извършва при 18 ° C в стоманени съдове.

37,00 лв.

Valle d'Aosta DOP Gamay 2018Гроздето е 100% обезбутено, ферментацията протича в стомана, температурата се поддържа около 28°C за цялото време на мацерацията. Виното остава в контакт с ципите за 6-8 дни, след което се отстранява. За да се запази свежестта на ароматите и закръглеността на вкуса и да се избегне наличието на твърде твърди танини, пресовото вино не се добавя към масата, а се запазва само цветното вино.

46,00 лв.

Valle d'Aosta DOP Petite Arvine 2020. Гроздето пристига в мазето събрано в каси, непокътнато; продължава се с меко пресоване, последвано от студено статично декантиране. Алкохолната ферментация се извършва при 18 ° C в стоманени съдове.

37,00 лв.

Valle d'Aosta DOP Rosé 2020. вино, което се откроява със своята типичност, приятност и добра структура.

40,00 лв.

Valle d'aosta dop Бял ансамбъл 2018. Цялото грозде се държи в пресата за 8 часа на температура 15 °C, след което се пристъпва към меко пресоване, последвано от студено статично декантиране. Алкохолната ферментация се извършва при 18 ° C в стоманени съдове

40,00 лв.

Valle d'aosta dop Сира 2015. Гроздето е обезбутено, ферментира при контролирана температура от 24-25°C, 7-8 дни в контакт с ципите, само на реене на цвят без добавяне на пресово вино. Малолактичната ферментация се извършва изцяло в стомана

41,00 лв.

Valle d'aosta dop Cornalin 2017. След отстраняване на гроздето се извършва ферментация на контролирана температура от 26-28°C, с мацерация около 8-10 дни върху кожите. Преливането става, когато алкохолната ферментация приключи. Малолактичната ферментация и рафинирането се извършват изцяло в стомана.

40,00 лв.

Valle D’Aosta DOP Torrette 2016. Гроздето се отстранява; ферментацията се провежда при контролирана температура 26-28°C. Виното остава 8-10 дни в контакт с ципите, извличането на благородните компоненти на ципите се благоприятства по метода на делестажа, преливането става след приключване на алкохолната ферментация. Малолактичната ферментация се извършва изцяло в стомана.

38,00 лв.

Valle D’Aosta DOP Torrette Superiore 2016. Гроздето се обезцветява, ферментацията се провежда при контролирана температура 28-30°C, контакт с ципите в продължение на 10 - 14 дни, през които се благоприятства извличането на благородните компоненти на ципите с метода на дестажа; изсипването става след мацерация след ферментация. Малолактичната ферментация се извършва изцяло в дърво.

0