.

Балсамов оцет от Модена VINAGRUM CUBICA. Балсамов оцет от Модена ЗГУ, получен от варена гроздова мъст и винен оцет.
Пеперолио дресинг с аромат на зехтин и интензивен вкус. Идеален за овкусяване на всякакъв вид ястия.
Масло, обработено с люспи от трюфел без добавяне на никакъв изкуствен аромат.
Перли от вишнев оцет с висококачествени съставки, произведени в Италия.
Екстра върджин зехтин и летен трюфел. 100% италиански сертифициран екстра върджин зехтин, донесен директно от Лигурийската ривиера, където маслините отлежават с гореща сол.
Оцетни перли с 80% балсамов оцет от Модена ЗГУ. Произвежда се само в Италия.
Баня Кауда. Този изискан продукт (буквално лют сос) е традиционна пиемонтска подправка, която датира от средновековието, когато селяните дават началото на рустик ястие със силен вкус, което да контрастира с ежедневната храна. Скъпоценният чесън, осолена аншоа и зехтин създават приятно ястие за зимния сезон.