Choose a searcher

.

Списък на продуктите с марка Fantini Group

29,00 лв.

Alta Quota Terre di Chieti IGT Pecorino. Мекото пресоване е последвано от незабавно понижаване на температурата, за да се насърчи десезацията и елиминиране на мътността в суспензията в мъстта. Ферментацията се извършва при контролирана температура 14-15 ° C в стоманени вани.

17,00 лв.

Gran Sasso Sangiovese Terre di Chieti IGT. Гроздето се бере ръчно и се транспортира до избата, където се оборва. След това се охлажда до около 5°С за 48-72 часа, поставено в стоманени резервоари. Така започва алкохолната ферментация, която продължава 12-13 дни при температура 22-23°C, под атмосфера на инертен газ. По време на мацерация "шапачката на джибрите" се мести възможно най-малко с цел получаване на особено меко вино.

22,00 лв.

Montepulciano D'Abruzzo DOC.

0