Количка за пазаруване
(Празна)
.
Valle D’Aosta DOP Cornalin 2017
Valle d'aosta dop Cornalin 2017. След отстраняване на гроздето се извършва ферментация на контролирана температура от 26-28°C, с мацерация около 8-10 дни върху кожите. Преливането става, когато алкохолната ферментация приключи. Малолактичната ферментация и рафинирането се извършват изцяло в стомана.
41,00 лв.
С вкл. данък
Valle d'aosta dop Cornalin 2017. вино с отлично качество и чудесна пивкост. Деликатна структура с фина киселинност, с нотки на малки червени плодове. Елегантен и плодов, с леки пикантни нотки. Той върви добре с taglieri valdostani и с не твърде сложни втори ястия.
Техническо описание
- алкохол
- 13
- Земя
- Моренско-Пясъчен
- цвят
- Бледо рубиненочервено
- аромат
- Деликатна структура с фина киселинност, с нотки на малки червени плодове
- обонятелна нотка
- Елегантен и плодов, с леки пикантни нотки
- Узряване
- Бутилирането е предвидено за края на лятото, отлежаването в бутилката продължава около 6 месеца
- Грозде
- 100% Cornalin
Конкретни референции
В следната категория има още 8 продукта:
50,00 лв.
55,00 лв.
33,00 лв.
33,00 лв.
59,00 лв.
32,00 лв.