Choose a searcher

.

Valle D’Aosta DOP Cornalin 2017

Valle d'aosta dop Cornalin 2017. След отстраняване на гроздето се извършва ферментация на контролирана температура от 26-28°C, с мацерация около 8-10 дни върху кожите. Преливането става, когато алкохолната ферментация приключи. Малолактичната ферментация и рафинирането се извършват изцяло в стомана.

41,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Valle d'aosta dop Cornalin 2017. вино с отлично качество и чудесна пивкост. Деликатна структура с фина киселинност, с нотки на малки червени плодове. Елегантен и плодов, с леки пикантни нотки. Той върви добре с taglieri valdostani и с не твърде сложни втори ястия.

Техническо описание

алкохол
13
Земя
Моренско-Пясъчен
цвят
Бледо рубиненочервено
аромат
Деликатна структура с фина киселинност, с нотки на малки червени плодове
обонятелна нотка
Елегантен и плодов, с леки пикантни нотки
Узряване
Бутилирането е предвидено за края на лятото, отлежаването в бутилката продължава около 6 месеца
Грозде
100% Cornalin

Конкретни референции

0